Waarom VK&VL

 • 1
  Afspraak is afspraak.
  Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk.
 • 2
  De beste kwaliteit.
  Reeds 25 jaar ervaring en werkend onder het NOA afbouw label.
 • 3
  De partij voor uw klus.
  Vakwerk tegen een goede prijs, snel en met een mooi eindresultaat.

Wat zegt onze klant?

Naast de zakelijke markt is Gielbert ook prima inzetbaar voor de kleinere klussen in en om je eigen huis. Wij hebben Gielbert al voor diverse klussen ingezet de afgelopen jaren, en altijd is alles naar volle tevredenheid aangepakt. Door de ruime ervaring heeft Gielbert dan ook voor iedere ruimte binnen je huis altijd een goede oplossing, en hij gaat ook geen klus uit de weg.

Patrick Meerburg | 

We zijn een vaste klant bij Gielbert omdat hij altijd snel en volgens afspraak werkt. Een prettige partij om mee samen te werken. Een echte vakman die begrijpt hoe het werkt.

Louis van der Heijden |  Van der Heijden Vastgoed b.v.

In ons vakgebied van restauratie zijn de eisen aan kwaliteit en afwerking hoog. We werken daarom alleen met gespecialiseerde, vaktechnische bedrijven. Stukadoorsbedrijf van Kessel en van Lamoen heeft bewezen ook de moeilijkere klussen zoals restaureren van gipsen lijsten aan te kunnen.

Jozef van der Wens |  Aannemingsbedrijf Nico de Bont b.v.

Verbouw

 • Indien u uw een bestaande woning of een bestaand pand wilt gaan verbouwen brengen we u graag een vrijblijvende offerte uit. We kunnen bij u langs komen voor advies en een prijsopgave. Om u een indicatie te geven: stucwerk is mogelijk vanaf 17.50 euro per m2. De uiteindelijke offerteprijs is sterk afhankelijk van de situatie. Is het een rechte muur of zitten er kozijnen en/of nissen in. Moet er ook lijstwerk gemaakt worden en betreft het glad pleisterwerk of spachtelputz. Allerlei zaken die de prijs beinvloeden.

  We denken graag met u mee om tot een kwalitatief goed en mooi eindresultaat te komen. Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwproject?
  Wij voorzien u graag van goed advies en kunnen een vrijblijvende offerte afgeven.
  Neem nu direct contact met op : 06 2250 0791

  Groot voordeel is momenteel het BTW voordeel bij huizen ouder dan 2 jaar. U heeft een BTW voordeel van 13%. Vraag ons naar de voorwaarden